VULCANO HENGELO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1242 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vulcano Hengelo. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 20:33 Shoarma schotel besteld. Was lekker maar ik vind het wel erg weinig voor dit geld.
29 feb 2024 om 20:40 Super lekker
19 feb 2024 om 12:46 Voornamelijk de (köfte) kebab was erg lekker. Super snelle bezorging!
18 feb 2024 om 6:23 Aardappeltjes waren goed, pasta carbonara was niet te eten. Veels te grote stukken ui erin en de smaak was gewoon niet goed.
16 feb 2024 om 19:15 Beste pizzas van Hengelo.. So naar jullie pizza bakker.. God Bless
10 feb 2024 om 19:13 Was weer erg lekker.
29 jan 2024 om 20:11 goeie pizza
27 jan 2024 om 23:34 De kapsalon voor zoveel geld viel heel erg tegen. Er zat weinig vlees in en de kaas die erop zat was hard en droog. Hopelijk volgende keer beter!
9 jan 2024 om 0:11 The food was really good. Pasta pollo was amazing and so much pasta! The doner dish and shawarma dish amazing too. I love the salads and sazoned potatoes.
29 dec 2023 om 20:10 Op het volgen van de tijd tot bezorging. Ging volgens mij iets niet goed. We hadden een tijd afgesproken en kwam 10 min of meer later. Waarschijnlijk het adres niet kunnen vinden. Dus was het eten wat minder warm.
22 dec 2023 om 21:53 Eten was koud. Bezorgtijd klopte totaal niet met aankomsttijd
22 dec 2023 om 18:49 na 1,5u werd ik gebeld dat ze de verkeerde schotel hadden klaargemaakt , het eten was vervolgens erg taai en lauw, ik zal hier niet snel weer bestellen